u bent hier

Zwemmen bij Sunparks Kempense Meren

3 +


Aquafun is een echt waterparadijs voor jong en oud! Met een constante temperatuur van 29 graden is het er steeds zomer. De vele leuke faciliteiten zorgen, in combinatie met de aangename temperatuur, voor een onvergetelijk dagje waterpret. Naast een reguliere zwembeurt, bieden we u ook een Kids Party aan. Deze aantrekkelijke verjaardagsformule is er speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. ... Lees meer »

Aquafun is een echt waterparadijs voor jong en oud! Met een constante temperatuur van 29 graden is het er steeds zomer. De vele leuke faciliteiten zorgen, in combinatie met de aangename temperatuur, voor een onvergetelijk dagje waterpret.

Naast een reguliere zwembeurt, bieden we u ook een Kids Party aan. Deze aantrekkelijke verjaardagsformule is er speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar. Een zwembeurt van 2,5u in combinatie met een overheerlijke hamburgermaaltijd is de ideale en meest spetterende manier om een verjaardag te vieren, in het bijzijn van vriendjes en vriendinnetjes. Meer informatie bekomen over deze formule of reserveren kan telefonisch op het nummer: 014 81 72 52 (Receptie Kempense Meren).

Bart Lemmens
Toon kaart Sunparks Kempense Meren
Postelsesteenweg 100
2400 Mol
Sunparks Kempense Meren
€ 14,0
+32(0)14 81 72 52
www.zwemmenbijsunparks.be