u bent hier

Zomervuur vertellingen

Tekst en muziektheater


Er was eens.....een mooie plek midden in de natuur. In het goudgele licht van de ondergaande zon knisperde het kampvuur. Groot en klein kwamen van heinde en ver. Zij verzamelden zich rond het vuur en wachtten in spanning tot de verteller het woord nam om hen mee te voeren naar Wonderlijke Werelden! Geniet van een vertelavond vol straffe & magische verhalen doorweven met oude volkswijsheden. ... Lees meer »

Er was eens.....een mooie plek midden in de natuur. In het goudgele licht van de ondergaande zon knisperde het kampvuur. Groot en klein kwamen van heinde en ver.
Zij verzamelden zich rond het vuur en wachtten in spanning tot de verteller het woord nam om hen mee te voeren naar Wonderlijke Werelden!

Geniet van een vertelavond vol straffe & magische verhalen doorweven met oude volkswijsheden. Verhalen over geluk en het noodlot. Kan je het lot sturen of is alles gewoon toeval? ​We vertellen magische verhalen totdat de hemel bezaaid is met fonkelende sterren en ​iedereen met een grote glimlach naar huis kan gaan.
Inschrijven kan op melkhuisje.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Melkhuisje
Korte Hondshoekstraat, 9
2820 Bonheiden
donderdag 27 augustus 2020 van 19:30 tot 22:00
€ 10,0
www.melkhuisje.be/activiteiten