u bent hier

Zomerkamp Jeugd Rode Kruis

6 +


Hoera! De kogel is door de kerk, we mogen op kamp! Wij zijn super blij met dit fantastische nieuws! Van 12 tot en met 18 augustus 2021 gaan we naar De Hoge Rielen in Kasterlee. Ga jij met ons mee? We beleven met z’n allen een onvergetelijke week. Samen ravotten we er dagelijks op los. We hebben plezier onder vrienden, genieten van het mooie zomerweer, smullen lekkere maaltijden en beleven ... Lees meer »

Hoera! De kogel is door de kerk, we mogen op kamp! Wij zijn super blij met dit fantastische nieuws! Van 12 tot en met 18 augustus 2021 gaan we naar De Hoge Rielen in Kasterlee. Ga jij met ons mee?

We beleven met z’n allen een onvergetelijke week. Samen ravotten we er dagelijks op los. We hebben plezier onder vrienden, genieten van het mooie zomerweer, smullen lekkere maaltijden en beleven samen onvergetelijke tijden! Iedereen is welkom!

- Deelnameprijs: € 120 per persoon.
- Vervoer: we gaan met de trein!
- Praktische info: kort voor het kamp krijg je het kampboekje waarin alles rond timing van bagage-afgifte, vertrekuur en dergelijke meer worden meegedeeld.

Inschrijven kan via mail of via de website.
Mocht je bijkomende vragen hebben, kan je ons steeds contacteren via het mailadres jeugd@brugge.rodekruis.be

Schrijf je vliegensvlug in,
want de plaatsen zijn dit jaar beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Hoge Rielen
Molenstraat 62
2460 Tielen
Van do 12 augustus 2021 00:00 tot wo 18 augustus 2021 23:59
Jeugd Rode Kruis-Brugge
€ 120,0
www.rodekruis.be/afdeling/brugge/wat-...
jeugd@brugge.rodekruis.be
www.rodekruis.be/afdeling/brugge/wat-...