u bent hier

Zen in de Zomer - kinderyogakamp

4 +


Laat je kinderen de vakantie starten met een zalige dosis zen! Tijdens dit kinderyogakamp beginnen en eindigen we de dag met yoga. Elke dag werken we rond een thema, aangepast aan de leefwereld van onze yogi’s: natuur, muziek, onze zintuigen... We voelen, maken, ruiken, luisteren, proeven, experimenteren en genieten. Begeleiders: Liesbet en Laurie van Lilayoga brengen met veel plezier de ... Lees meer »

Laat je kinderen de vakantie starten met een zalige dosis zen!

Tijdens dit kinderyogakamp beginnen en eindigen we de dag met yoga. Elke dag werken we rond een thema, aangepast aan de leefwereld van onze yogi’s: natuur, muziek, onze zintuigen... We voelen, maken, ruiken, luisteren, proeven, experimenteren en genieten.

Begeleiders:
Liesbet en Laurie van Lilayoga brengen met veel plezier de yogavibe over op jong en oud. Ze hebben allebei een diploma en ervaring in het onderwijs en volgden verschillende (kinder)yoga-opleidingen.
Liesbet is een spring-in-’t-veld (en op-de-yogamat), moeder van drie en muzikante. Laurie is yogini in hart en nieren en een echte dierenvriend.
Voor de creatieve kant worden ze bijgestaan door Anya, kunstenares en docente. Met veel plezier en aanstekelijk enthousiasme verzorgt zij de kunstzinnige ateliers, van drama tot knutselwerkjes.

Praktisch:
Voor yogi's tussen 4 en 12 jaar
Maandag 5 t/m vrijdag 9 juli 2021
Van 10:00-16:00, met een uur voor- en nabewaking
Prijs: €150
Locatie: Villa Zonnebloem, Berthoudersplein 22, Mechelen
Wil je een plekje reserveren? Dat kan via info@lilayoga.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Villa Zonnebloem
Berthoudersplein 22
2800 Mechelen
Van ma 5 juli 2021 10:00 tot vr 9 juli 2021 16:00
Lilayoga
€ 150,0
info@lilayoga.be
www.facebook.com/Lilayoga.be