u bent hier

Young Adult theatervijfdaagse

24 +

Meerdere kunstvormen


Voor jongvolwassenen tussen 24 en 35 jaar De maatschappij is de laatste 50 jaar hard veranderd. Waar twintigers en jonge dertigers vroeger aan een gezin begonnen, is dit nu niet meer de standaard. Nu willen ze zich vaak eerst professioneel en persoonlijk ontplooien voor ze zich settelen. Het vrijetijdsaanbod is niet gelijktijdig met deze maatschappelijke tendens veranderd. Daarom deze ... Lees meer »

Voor jongvolwassenen tussen 24 en 35 jaar

De maatschappij is de laatste 50 jaar hard veranderd. Waar twintigers en jonge dertigers vroeger aan een gezin begonnen, is dit nu niet meer de standaard. Nu willen ze zich vaak eerst professioneel en persoonlijk ontplooien voor ze zich settelen. Het vrijetijdsaanbod is niet gelijktijdig met deze maatschappelijke tendens veranderd. Daarom deze vijfdaagse speciaal voor theaterliefhebbers tussen de 24 en 35 jaar.

Ontsnap vijf dagen lang aan het dagelijkse leven en maak theater met leeftijdsgenoten. Op zondag sluiten we om 15:00 af met een toonmoment. Stefan Perceval, acteur, regisseur en directeur van Theaterwerkplaats HETGEVOLG is de docent van dienst.

Docent: Stefan Perceval
Wanneer: woensdag 16 juni (10:00) tot zondag 20 juni (einde verwacht om 16:00)
Waar: Lier (exacte adres volgt later)

Prijs: leden €240, niet-leden €250 (alle maaltijden en overnachtingen inbegrepen*)

* Overnachting is onder voorbehoud van de coronamaatregelen. Indien dit niet kan doorgaan wordt de meerkost van de overnachtingen terugbetaald.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Lier
exacte locatie wordt nog meegedeeld 1
2500 Lier
woensdag 16 juni 2021 van 10:00 tot 23:59
€ 240,0
be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?...