u bent hier

World Choir Games

Pop en rock


Het Ekerse White Coffee en de C-koren slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een vriendschapsconcert nav World Choir Games.  Begin juli is het weer tijd voor de World Choir Games, ook wel bekend als de Olympische Spelen voor koren. De wedstrijd viert dit jaar zijn 11e editie in Vlaanderen. De beste koren ter wereld reizen ervoor af naar ons land. Waaronder gospelkoor White Coffee en ... Lees meer »

Het Ekerse White Coffee en de C-koren slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een vriendschapsconcert nav World Choir Games.

 Begin juli is het weer tijd voor de World Choir Games, ook wel bekend als de Olympische Spelen voor koren. De wedstrijd viert dit jaar zijn 11e editie in Vlaanderen. De beste koren ter wereld reizen ervoor af naar ons land. Waaronder gospelkoor White Coffee en de C-koren, 2 schitterende koren uit ons eigen Ekeren. Op woensdag 8 en maandag 13 juli bundelen beiden hun talenten, met een wonderlijk vriendschapsconcert in het vooruitzicht.


Op woensdag 8 juli zijn de prachtige stemmen van White Coffee, Cantilene, Cantando alsook 3 buitenlandse koren te beluisteren.


Op maandag 13 juli gaan we verder met de getalenteerde Lambertijntjes, Lambertijnen, Carmina, Caljenté, Con Amore en 3 buitenlandse koren, met hopelijk een kinderkoor.


Wil jij er zeker bijzijn, hou dan zeker onze website in de gaten. Vanaf 15 april zijn de tickets te koop voor dit concert. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.


Een organisatie in samenwerking met C-koren, White Coffee en Koor&Stem. 

Vriendschapsconcert
Schouwburg Luchtbal
Columbiastraat 8A
2030 Antwerpen
wo 8 juli 2020om 19:00ma 13 juli 2020om 19:00
252 CC
€ 6,0
www.252cc.be/nl/event/70425/world-cho...