u bent hier

Workshop maak je eigen magische trol

8 +

Creativiteit


Heb je de zeven reuzen al gezien in het ‘magische trollenbos’? Ze zitten verstopt tussen de bomen van De Schorre en zijn volledig gemaakt uit hout. Ben je ook zo in de ban van hoe ze zijn gemaakt en had je stiekem graag meegeholpen met de kunstenaar Thomas Dambo? Ga dan alvast aan de slag met je eigen ideeën en creativiteit om een trol te bouwen uit hout en andere natuurlijke materialen, maar ... Lees meer »

Heb je de zeven reuzen al gezien in het ‘magische trollenbos’? Ze zitten verstopt tussen de bomen van De Schorre en zijn volledig gemaakt uit hout. Ben je ook zo in de ban van hoe ze zijn gemaakt en had je stiekem graag meegeholpen met de kunstenaar Thomas Dambo? Ga dan alvast aan de slag met je eigen ideeën en creativiteit om een trol te bouwen uit hout en andere natuurlijke materialen, maar dan wel een maatje kleiner. In deze workshop ga je schetsen, timmeren, lijmen, bouwen, zagen, …. Kortom de handen uit de mouwen steken. Jij bouwt je unieke trol en misschien heb je er thuis ook wel een plekje voor bij een plant, onder een struik of naast een boom. Spreekt al het voorgaande je aan, aarzel dan zeker niet om je in te schrijven in deze workshop.
De workshop is gericht op kinderen van 8 tot 14 jaar.
PS: ga voor de workshop al een kijkje nemen in het magisch trollenbos, zodat je inspiratie kan opdoen!

Praktische info
Bij mooi weer gaat de workshop buiten door, bij slecht weer voorzien we een binnenlocatie.
Smeer je zoon of dochter in met zonnecrème en voorzie een drinkbus bij warm weer.
Alle georganiseerde activiteiten zijn conform de algemene Corona maatregelen die zowel onze bezoekers als het personeel beschermen.
Prijs: 15 euro per persoon - ticketverkoop start op 31 mei

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
Schommelei 1
2850 Boom
za 10 juli 2021 van 10:00 tot 12:00 za 10 juli 2021 van 13:00 tot 15:00
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre
onthaal@deschorre.be
03 880 76 00