u bent hier

Workshop Houtbranden @beleefateljée

18 +


Tijd voor jezelf verdiend of zin in een leuk moment met je vrienden om iets origineels en duurzaam te maken? Dan is de workshop pyrografie beslist een aanrader! In haar gezellig verwarmde buitenateljée te Oud-Turnhout, leert Eef je alle basistechnieken om je eigen creatie op hout of kurkleer te zetten. Je koopt ter plaatse jouw item in het winkelmagazijn, waarna we direct aan de slag kunnen! ... Lees meer »

Tijd voor jezelf verdiend of zin in een leuk moment met je vrienden om iets origineels en duurzaam te maken?
Dan is de workshop pyrografie beslist een aanrader!
In haar gezellig verwarmde buitenateljée te Oud-Turnhout, leert Eef je alle basistechnieken om je eigen creatie op hout of kurkleer te zetten.
Je koopt ter plaatse jouw item in het winkelmagazijn, waarna we direct aan de slag kunnen! Verkies je een grote tapasplank, een houten schijf, een kurklederen clutch of toch liever een knutsel of -juwelenkist? In de Beleefwinkel vind je beslist iets leuks!!

Voorlopig werken we in kleine groepjes van max. 5 personen. Kom je graag met jouw bubbel, of sluit je liever alleen bij aan? Alle opties zijn mogelijk! Wees er snel bij, want de plaatsjes zijn beperkt!
Tekenkennis is absoluut geen must, met de aangeleerde kalkeertechnieken, kan je zo een bestaande illustratie overzetten op hout, of helpt Eef je graag met het ontwerpen van jouw creatie.
Heb je nog vragen, aarzel dan zeker niet contact op te nemen via eefmichiels@gmail.com

Prijs incl. drankje en knabbel 37 euro per persoon, excl. kist/schijf/tapasplank,…
Bij de aankoop van jouw favoriete item, helpt Eef je ter plaatse graag verder, naargelang de afbeelding die je graag wil branden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Beleefateljée
Brooseinde 25
2360 Oud-Turnhout
zaterdag 19 juni 2021 van 08:30 tot 12:15
Spot Workshops
€ 37,0
spotworkshops.be/workshopkalender/diy...