u bent hier

workshop De Proefmobiel

9 +

Wetenschap, Creativiteit


Met allerlei huis- tuin- en keukenspulletjes toont een wetenschapper van Spelenderwijzer vzw tijdens de proefmobiel dat wetenschap werkelijk overal in zit. Met allerlei huis- tuin- en keukenspulletjes toont een wetenschapper van Spelenderwijzer vzw tijdens de Proefmobiel dat wetenschap werkelijk overal in zit. Een hele reeks verrassende proefjes prikkelt de verbeelding en verbazing van de ... Lees meer »

Met allerlei huis- tuin- en keukenspulletjes toont een wetenschapper van Spelenderwijzer vzw tijdens de proefmobiel dat wetenschap werkelijk overal in zit.

Met allerlei huis- tuin- en keukenspulletjes toont een wetenschapper van Spelenderwijzer vzw tijdens de Proefmobiel dat wetenschap werkelijk overal in zit.


Een hele reeks verrassende proefjes prikkelt de verbeelding en verbazing van de kinderen, die ruim de kans krijgen om 't een en 't ander zelf uit te proberen.


Naast experimenten met dagdagelijkse voorwerpen worden er natuurlijk ook enkele spectaculaire proeven getoond met een groot “wauw-effect”!


Praktisch:


Vooraf inschrijven is verplicht.


Voor kinderen van 6 tot 11 jaar.


Andere leeftijden en ouders zijn niet toegelaten.


De workshop duurt 2 uur

spelenderwijzer vzw
Auditorium Permeke
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen
woensdag 23 december 2020om 10:00
bibliotheek permeke
gratis
Sign Up
www.permeke.org/nl/event/82354/workshop