u bent hier

Word 2013-19 gr.c

18 +

Creativiteit


Speciaal om teksten te schrijven: brieven, verslagen, uitnodigingen,… Maar Word is meer dan een tikmachine: aanmaak van kolommen, spellingscontrole, pagineren, voetnota’s, mailings voorbereiden, standaardbrieven opmaken,… Het pakket is enorm veelzijdig en vormt naast ‘Inleiding Informatica' de meest gegeerde opleiding. We bekijken eveneens hoe we een mooie feestkaart kunnen maken, hoe foto's ... Lees meer »

Speciaal om teksten te schrijven: brieven, verslagen, uitnodigingen,… Maar Word is meer dan een tikmachine: aanmaak van kolommen, spellingscontrole, pagineren, voetnota’s, mailings voorbereiden, standaardbrieven opmaken,… Het pakket is enorm veelzijdig en vormt naast ‘Inleiding Informatica' de meest gegeerde opleiding.

We bekijken eveneens hoe we een mooie feestkaart kunnen maken, hoe foto's aanbrengen in teksten, een link maken naar het Internet, het snel verzenden van een document, en nog veel meer ...

Deze cursus is een must voor al diegenen die hun teksten op een behoorlijke en verantwoorde manier uit hun PC willen halen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vormingscentrum 't Dakhuus vzw
Bredabaan 696
2930 Brasschaat
Van wo 19 mei 2021 13:30 tot wo 23 juni 2021 16:45
info@dakhuus.org