u bent hier

WiWeTeR STEM-academie in Puurs

10 +

Wetenschap


Wie weet er hoe je een lichtschakelaar aansluit? Wie weet er hoe je een verkeerslicht programmeert? Wie weet er hoe je op onderzoek moet uitgaan bij een misdaad? Wie weet er hoe je een wereld bouwt in Virtual Reality (VR)? Wie weet er hoe je een trekfluit uit hout maakt en wat muziek en wetenschap gemeenschappelijk hebben? De WiWeTeR-academies (lees Wieweeter = Wiskunde, Wetenschappen, ... Lees meer »

Wie weet er hoe je een lichtschakelaar aansluit? Wie weet er hoe je een verkeerslicht programmeert? Wie weet er hoe je op onderzoek moet uitgaan bij een misdaad? Wie weet er hoe je een wereld bouwt in Virtual Reality (VR)? Wie weet er hoe je een trekfluit uit hout maakt en wat muziek en wetenschap gemeenschappelijk hebben?
De WiWeTeR-academies (lees Wieweeter = Wiskunde, Wetenschappen, Techniek en ondeRnemingszin) willen op deze en nog veel meer vragen een antwoord geven. Op woensdagmiddag krijgen kinderen van het vijfde en zesde leerjaar de kans om projectmatig en zeer interactief zelf een reeks onderwerpen te verkennen uit de wondere wereld van wiskunde, wetenschappen en techniek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Jan Berchmansinstituut
schuttershoflaan 17
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
wo 5 mei 2021 van 14:00 tot 16:00 wo 12 mei 2021 van 14:00 tot 16:00 wo 26 mei 2021 van 14:00 tot 16:00
€ 48,0
wiweter.be/inschrijvingsformulier-kind