u bent hier

WiWeTeR STEM-academie in Hove

10 +

Wetenschap


Wie weet er hoe je een kat laat dansen in scratch? Wie weet er hoe je een raket afvuurt? Wie weet er hoe je het best reageert in kleine noodsituaties? Wie weet er hoe je een ei van op grote hoogte laten vallen zonder dat het breekt? Wie weet er hoe je een vulkaan kan laten uitbarsten? Wie weet er hoe licht tot stand komt? De WiWeTeR-academies (lees Wieweeter = Wiskunde, Wetenschappen, Techniek ... Lees meer »

Wie weet er hoe je een kat laat dansen in scratch? Wie weet er hoe je een raket afvuurt? Wie weet er hoe je het best reageert in kleine noodsituaties? Wie weet er hoe je een ei van op grote hoogte laten vallen zonder dat het breekt? Wie weet er hoe je een vulkaan kan laten uitbarsten? Wie weet er hoe licht tot stand komt?
De WiWeTeR-academies (lees Wieweeter = Wiskunde, Wetenschappen, Techniek en ondeRnemingszin) willen op deze en nog veel meer vragen een antwoord geven. Op woensdagmiddag krijgen kinderen van het vijfde en zesde leerjaar de kans om projectmatig en zeer interactief zelf een reeks onderwerpen te verkennen uit de wondere wereld van wiskunde, wetenschappen en techniek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Regina Pacis instituut
Boechoutsesteenweg 87a
2540 Hove
wo 5 mei 2021 van 14:00 tot 16:00 wo 12 mei 2021 van 14:00 tot 16:00 wo 26 mei 2021 van 14:00 tot 16:00
€ 48,0
wiweter.be/inschrijvingsformulier-kind