u bent hier

Winterwandelzoektocht


Doe mee met onze winterwandelzoektocht! Het is een leuke wandeling die je in je bubbel kan doen of met vrienden in openlucht. We hebben een wandeling van 5km uitgestippeld. Op het fotoformulier vind je foto’s maar ook soms een korte tekst of cijfers. Je moet ze in de juiste volgorde zetten. Jullie hebben ruim de tijd voor deze wandeling. Zo kunnen jullie dagen met mooi weer uitkiezen. Jullie ... Lees meer »

Doe mee met onze winterwandelzoektocht! Het is een leuke wandeling die je in je bubbel kan doen of met vrienden in openlucht. We hebben een wandeling van 5km uitgestippeld. Op het fotoformulier vind je foto’s maar ook soms een korte tekst of cijfers. Je moet ze in de juiste volgorde zetten. Jullie hebben ruim de tijd voor deze wandeling. Zo kunnen jullie dagen met mooi weer uitkiezen.

Jullie wandelen een lus van 5 km, deels over asfaltwegen, deels over verharde bospaden. De buggy kan mee maar hou er rekening mee dat het parcours er bij slecht weer moeilijker berijdbaar bij ligt. • Deelname kost 5€. • Deelnemersformulieren zijn tijdens de openingsuren te koop bij: *Apotheek Beert-Verswijvel, Meerlaarstraat 100, 2430 Laakdal *Bakker Toon, Dikstraat 15, 2430 Laakdal *Via mail op gezinsbondmeerlaar@gmail.com, na betaling ontvang je een link via We-Transfer om de documenten te downloaden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Vloed
Lindestraat 15
2430 Laakdal
Van 1 januari 2021 tot 20 februari 2021
Gezinsbond Vorst-Meerlaar
€ 5,0
inerutten@hotmail.com
0479/90.92.39
vorstmeerlaar.gezinsbond.be