u bent hier

Wintersfeer op het Zilvermeer - afgelast uit voorzorg voor het coronavirus


Wintersfeer op het Zilvermeer staat voor een feeërieke winterwandeling langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. De wandeling wordt sfeervol verlicht met lampen, kaarsen, klank- en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, vuurshows, livemuziek, verwarmende winterse drankjes en nog veel meer. De organisatie buigt zich nog volop over deze editie om in alle veiligheid een ... Lees meer »

Wintersfeer op het Zilvermeer staat voor een feeërieke winterwandeling langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. De wandeling wordt sfeervol verlicht met lampen, kaarsen, klank- en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, vuurshows, livemuziek, verwarmende winterse drankjes en nog veel meer. De organisatie buigt zich nog volop over deze editie om in alle veiligheid een coronaproof aanbod te kunnen verwezenlijken. Meer informatie volgt later.

Wintersfeer op het Zilvermeer staat voor een feeërieke winterwandeling langs de mooiste plekjes van het Zilvermeer. De wandeling wordt sfeervol verlicht met lampen, kaarsen, klank- en lichtspelen. Laat je verrassen door mysterieuze figuren, vuurshows, livemuziek, verwarmende winterse drankjes en nog veel meer.

De organisatie buigt zich nog volop over deze editie om in alle veiligheid een coronaproof aanbod te kunnen verwezenlijken.

Meer informatie volgt later.

Zilvermeer
Zilvermeerlaan 2
2400 Mol
vrijdag 11 december 2020van 18:00 tot 23:00
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer
€ 6,0
info@zilvermeer.be
014829504