u bent hier

William Youn in deSingel

Klassieke muziek


William Youn is een van de fijnzinnigste pianisten van het moment. In dit slim opgebouwde programma combineert hij werken van Schubert en Mozart met de ‘Miroirs’ van Ravel. Deze drie componisten spiegelt hij rond een centrale as: het toepasselijke ‘Mirror, Mirror on the Wall’ van componiste Rebecca Saunders. Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op ... Lees meer »

William Youn is een van de fijnzinnigste pianisten van het moment. In dit slim opgebouwde programma combineert hij werken van Schubert en Mozart met de ‘Miroirs’ van Ravel. Deze drie componisten spiegelt hij rond een centrale as: het toepasselijke ‘Mirror, Mirror on the Wall’ van componiste Rebecca Saunders.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel online
Desguinlei 25
2000 Antwerpen
Van di 13 april 2021 00:00 tot di 27 april 2021 23:59
deSingel
gratis
www.vrt.be/vrtnu/a-z/podium-19/1/podi...