u bent hier

Willem Wallyn

Cinefiel


‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten, geleid door therapeute Els die zelf in volle midlifecrisis zit.   ‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (gespeeld door Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in ... Lees meer »

‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten, geleid door therapeute Els die zelf in volle midlifecrisis zit.


 


‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy (gespeeld door Maaike Neuville), die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminaal zieke patiënten (Joke Devynck, Jan Hammenecker, Bruno Vanden Broecke), geleid door therapeute Els (Barbara Sarafian) die zelf in volle midlifecrisis zit.


Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar ze heeft een plan. Samen met de andere leden van de praatgroep begint ze haar toekomstplannen en die van haar medepatiënten vorm te geven.


Een indrukwekkende cast met onder meer Maaike Neuville, Barbara Sarafian, Joke Devynck en Bruno Vanden Broecke.

All of Us
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
woensdag 24 november 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/85936/wille...