u bent hier

Willem Vermandere - Op naar de honderd, Willem 80 - AFGELAST

Folk en wereldmuziek


Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail. In het jaar van zijn 80e verjaardag en het in het 50e jaar dat hij op de planken staat, brengt Willem Vermandere een uniek programma zoals we van deze allround kunstenaar gewend zijn. Hij put nummers uit zowel uit zijn nieuwe CD 'Confessies' als uit zijn door de jaren heen opgebouwd oeuvre. Hij ... Lees meer »

Voorstelling wordt afgelast wegens corona-crisis. Tickethouders worden gecontacteerd via mail.

In het jaar van zijn 80e verjaardag en het in het 50e jaar dat hij op de planken staat, brengt Willem Vermandere een uniek programma zoals we van deze allround kunstenaar gewend zijn. Hij put nummers uit zowel uit zijn nieuwe CD 'Confessies' als uit zijn door de jaren heen opgebouwd oeuvre.

Hij schuwt het daarbij niet om zijn gedacht te zeggen en te laten horen waarmee hij zit… Zijn analyses en hersenspinsels kreeg hij als ervaren meester-bard mooi neergepend in nieuwe nummers. Niet voor niets behaalde zijn nieuw album zelfs een top-12 notering in de Vlaamse album-hitlijst. Hij combineert graag met een instrumentaal wijsje of een vertellement uit zijn nieuw boek 'Als 't maar geestig is'.

In dat boek bundelt hij 80 geestrijke gedichten met zijn nieuwste grafisch werk. Een concert van Willem, een must voor ook jong en (niet alleen) oud. Van een generatiekloof is hier geen sprake, wel in tegendeel… met dit programma is deze netjes gedicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Nog te bepalen
Nog te bepalen
2930 Brasschaat
zaterdag 13 maart 2021 van 20:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Brasschaat
€ 20,0
webshopbrasschaat.recreatex.be/Ticket...