u bent hier

Wilde Buitendagen op het Stoeberpad

1 +


Trek je speelkleren aan en maak je lekker vuil tijdens de Wilde Buitendagen op het Stoeberpad! Een leuke dag in de natuur voor het hele gezin. Er gaan verschillende korte workshops door langs het Stoeberpad. Denk aan een blotevoetenpad maken, waterdiertjes scheppen, vuur maken of yoga in het groen,.. Met een routeplan en stempelkaart ga je op pad en bezoek je de verschillende workshops. Heb je ... Lees meer »

Trek je speelkleren aan en maak je lekker vuil tijdens de Wilde Buitendagen op het Stoeberpad! Een leuke dag in de natuur voor het hele gezin. Er gaan verschillende korte workshops door langs het Stoeberpad. Denk aan een blotevoetenpad maken, waterdiertjes scheppen, vuur maken of yoga in het groen,.. Met een routeplan en stempelkaart ga je op pad en bezoek je de verschillende workshops. Heb je een workshop volbracht? Stempel hem af met een vuile vingerafdruk. Geef op het einde van de tocht je stempelkaart af. Zo maak je kans op een leuke prijs. In samenwerking met de Gezinsbond en de Jeugddienst van Oud-Turnhout.

Schrijf je snel in voor de Wilde Buitendagen op het Stoeberpad. Kies hieronder je tijdslot.

Tijdslot om 13.00 uur - schrijf je hier in

Tijdslot om 13.30 uur - schrijf je hier in

Tijdslot om 14.00 uur - schrijf je hier in

Tijdslot om 14.30 uur - schrijf je hier in

Tijdslot om 15.00 uur - schrijf je hier in

Zin om te ontspannen terwijl de kinderen ravotten? Op ons terras kan je genieten van een heerlijk drankje. Vanaf 17.00 uur staat er ook een zomerbaravond op de planning.

Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Speelbos Bos van Bo
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
zaterdag 25 september 2021 van 13:00 tot 17:00
Natuurpunt De Wulp
Sign Up Sign Up
bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
www.natuurpunt.be/agenda/wilde-buiten...