u bent hier

Wij gaan tekeningen tot leven brengen - Workshop tekenfilm

10 +

Creativiteit, Computer en techniek, Kunst en kunsteducatie


We gaan ons daarom onderdompelen in de feestelijke, kleurrijke, spannende en al dan niet persoonlijke verhalen en leuke ideeën. We tekenen op papier, whiteboards, iPads, bekers, … noem maar op! Hoera! Het is (bijna) feest! We gaan ons daarom onderdompelen in de feestelijke, kleurrijke, spannende en al dan niet persoonlijke verhalen en leuke ideeën. We tekenen op papier, whiteboards, iPads, ... Lees meer »

We gaan ons daarom onderdompelen in de feestelijke, kleurrijke, spannende en al dan niet persoonlijke verhalen en leuke ideeën. We tekenen op papier, whiteboards, iPads, bekers, … noem maar op!

Hoera! Het is (bijna) feest! We gaan ons daarom onderdompelen in de feestelijke, kleurrijke, spannende en al dan niet persoonlijke verhalen en leuke ideeën.

We tekenen op papier, whiteboards, iPads, bekers, … noem maar op! Daarna wordt alles beeld per beeld (foto per foto) opgenomen. Al wat je nodig hebt, is een gezonde dosis fantasie en een tikkeltje geduld.

Het animatiekoppel Roman Klochkov en Anna Heuninck, beiden afgestudeerd aan het KASK (Gent), werken vaak samen en maken verschillende kortfilms en opdrachten in animatiefilm.
Op romanklochkov.be en annaheuninck.be kan je zowel hun artistieke werk als voorbeelden van hun workshops vinden.

Lesgevers - Anna Heuninck & Roman Klochkov

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
ma 02/11/20 om 10:00 di 03/11/20 om 10:00 woe 04/11/20 om 10:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 80,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1731/workshop-teken...