u bent hier

Who's afraid of Virginia Woolf - GEANNULEERD

18 +

Tekst en muziektheater


OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Velen zullen het verhaal van Who’s afraid of Virginia Woolf? intussen wel kennen. Maar hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met zo’n rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al zovele versies heeft gekend? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. OPGELET: VOORSTELLING ... Lees meer »

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Velen zullen het verhaal van Who’s afraid of Virginia Woolf? intussen wel kennen. Maar hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met zo’n rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al zovele versies heeft gekend? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn.

OPGELET: VOORSTELLING GEANNULEERD // Velen zullen het verhaal van Who’s afraid of Virginia Woolf? intussen wel kennen: George en Martha leven thuis hun diepste frustraties op elkaar uit en slepen hun nachtelijke gasten, Nick en Honey, mee in een destructief psychologisch spel. Flor Van Severen, Imke Mol, Mitch Van Landeghem en Naomi van der Horst waagden zich aan dit ‘stuk der stukken’ en rondden er samen hun opleiding aan de toneelschool in Gent mee af.

Hoe wring je je als jonge speler in de huid van een personage met zo’n rijke geschiedenis? Hoe breng je een moderne klassieker die al zovele versies heeft gekend? Samen met hun personages gaan de spelers het gevecht aan met waarheid en schijn. Ook in deze uitvoering is één ding zeker: het belooft een lange afterparty te worden. En niemand blijft gespaard.

Who’s afraid of Virginia Woolf? ontving op Theater Aan Zee de Jongerenjuryprijs én een eervolle vermelding van de TAZ-jury voor “zoveel durf en acteervermogen”.

WOLF WOLF
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
woensdag 20 april 2022 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Schoten
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be