u bent hier

Werken met smartphone of tablet - reeks 4

18 +


Werken met smartphone of tablet Deze cursussen zijn bedoeld voor beginnende gebruikers van een tablet en/of smartphone. Computerkennis of enige andere voorkennis is niet vereist. Heb je nog geen tablet en wil je er een kopen, kom dan naar de infosessie op woensdag 2 september in de Meerminne (14u en 19u). Daar krijg je meer uitleg over welk toestel je best koopt. Werken met smartphone of ... Lees meer »

Werken met smartphone of tablet
Deze cursussen zijn bedoeld voor beginnende gebruikers van een tablet en/of smartphone. Computerkennis of enige andere voorkennis is niet vereist.
Heb je nog geen tablet en wil je er een kopen, kom dan naar de infosessie op woensdag 2 september in de Meerminne (14u en 19u). Daar krijg je meer uitleg over welk toestel je best koopt.

Werken met smartphone of tablet voor Androidtoestellen (bv Samsung, Huawei, Sony enz…)
Heb je een smartphone of tablet maar weet je niet zo heel goed hoe je ermee moet werken? Schrijf je dan in voor deze beginnerscursus. In deze cursus leer je de basishandelingen die nodig zijn om vlot met het toestel te leren omgaan. En dit alles op een rustig tempo zodat iedereen kan volgen. Er is geen voorkennis vereist, iedereen kan instappen.
Begeleiding: Marc Roland en Rita Eelen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Zaal ’t Parkske
Edegemsestraat 26
2640 Mortsel
Van 23 februari 2021 tot 30 maart 2021 (di van 13:30 tot 16:00,
Vrije Tijd Mortsel
€ 24,0
onthaal@mortsel.be
03 444 17 17
www.mortsel.be/inschrijven