u bent hier

Werken met de Real Care baby en zwangerschapsbuik (online)

18 +

Samenleving


Ken je Adam al? Adam is onze Real Care Baby. We lenen hem uit aan mensen die nadenken over zwanger worden en een kindje krijgen, maar nog twijfelen of het ouderschap wel iets voor hen is. Of aan zwangere ouders die al eens willen oefenen met de 24/24-zorg voor een baby. We hebben ook een zwangerschapsbuik om te ervaren hoe het is om hoogzwanger te zijn. In deze workshop voor professionals kom ... Lees meer »

Ken je Adam al? Adam is onze Real Care Baby. We lenen hem uit aan mensen die nadenken over zwanger worden en een kindje krijgen, maar nog twijfelen of het ouderschap wel iets voor hen is. Of aan zwangere ouders die al eens willen oefenen met de 24/24-zorg voor een baby. We hebben ook een zwangerschapsbuik om te ervaren hoe het is om hoogzwanger te zijn.

In deze workshop voor professionals kom je het hoe en waarom van het ontlenen van en werken met de zwangerschapsbuik en Real Care Baby te weten. En je leert hoe het counsellen rondom kinderwens met behulp van de Real Care Baby en zwangerschapsbuik verloopt.

De workshop wordt gegeven door Saskia Van Besauw en Nathalie van Vlerken, medewerkers van De Kraamvogel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Kraamvogel
Volkstraat 7
2000 Antwerpen
dinsdag 22 juni 2021 van 11:00 tot 12:30
ECK De Kraamvogel
gratis
www.kraamvogel.be/perinataal-werkveld...