u bent hier

Wereldkeukenmaaltijd + 'The Lighthouse'

Drama


Geniet van een overheerlijke wereldkeukenmaaltijd, gevolgd door de film 'The Lighthouse'. Vanaf 18 uur kan je genieten van een overheerlijke wereldkeukenmaaltijd om duimen en vingers bij af te likken. Dit gebeurt in samenwerking met Mondiale Werken Regio Lier en Oxfam-Wereldwinkel Lier. De film start om 20 uur. Eind 19e eeuw. Twee mysterieuze mannen (Willem Dafoe en Robert Pattinson) worden ... Lees meer »

Geniet van een overheerlijke wereldkeukenmaaltijd, gevolgd door de film 'The Lighthouse'.

Vanaf 18 uur kan je genieten van een overheerlijke wereldkeukenmaaltijd om duimen en vingers bij af te likken. Dit gebeurt in samenwerking met Mondiale Werken Regio Lier en Oxfam-Wereldwinkel Lier.


De film start om 20 uur.


Eind 19e eeuw. Twee mysterieuze mannen (Willem Dafoe en Robert Pattinson) worden gedropt op een onguur onbewoond eiland waar ze hun shift als vuurtorenwachters moeten vervullen. De mannen vullen hun eenzame avonden met drinken en verhalen vertellen. Na een tijd beginnen ze op elkaars zenuwen te werken, hun drinken wordt zuipen en ze verglijden langzaam in een draaikolk van woede en waanzin. Regisseur Robert Eggers neemt je mee op een wervelende trip in zwart-wit. Dit wordt de meest bizarre filmervaring van het jaar.

film
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14
2500 Lier
dinsdag 15 december 2020om 18:00
liers cultuurcentrum
€ 15,2
Bestel tickets
03 488 06 79
info@lierscultuurcentrum.be
03 480 06 36(fax)
www.lierscultuurcentrum.be