u bent hier

Wereldkeuken + System Crasher

Drama


Deze Duitse film toont een indringend portret van een falende jeugdzorg. Vanaf 18 uur kan je genieten van een overheerlijke wereldkeukenmaaltijd om duimen en vingers bij af te likken. De film start om 20 uur. De negenjarige Benni gedraagt zich explosief en is onberekenbaar. Haar moeder wil niet meer voor haar zorgen en Benni begint aan een lange, moeizame tocht door opvanghuizen, pleeggezinnen ... Lees meer »

Deze Duitse film toont een indringend portret van een falende jeugdzorg.

Vanaf 18 uur kan je genieten van een overheerlijke wereldkeukenmaaltijd om duimen en vingers bij af te likken. De film start om 20 uur.

De negenjarige Benni gedraagt zich explosief en is onberekenbaar. Haar moeder wil niet meer voor haar zorgen en Benni begint aan een lange, moeizame tocht door opvanghuizen, pleeggezinnen en projecten.

Deze Duitse debuutfilm van Nora Fingscheidt (2019) schetst een indringend en confronterend portret van een falende jeugdzorg, die tekort schiet in de opvang van complexe gevallen. De film won een Zilveren Beer op het filmfestival van Berlijn en was de Duitse inzending voor de Oscars.

Cast

Albrecht Schuch
Gabriela Maria Schmeide
Helena Zengel


Regisseur

Nora Fingscheidt

Genre

drama

Nora Fingscheidt
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14
2500 Lier
dinsdag 29 september 2020om 18:00
liers cultuurcentrum
€ 20,0
Bestel tickets
03 488 06 79
info@lierscultuurcentrum.be
03 480 06 36(fax)
www.lierscultuurcentrum.be