u bent hier

Welkom in 2050!


Heb jij al eens in de toekomst willen kijken? Hoe zou het zijn als je kan voorspellen hoe je leven er gaat uitzien binnen 30 jaar? Deze zomer kan het! En je hoeft er helemaal niet voor naar een waarzegger. Gewoon naar Hidrodoe, hét waterdoecentrum in Herentals! Stap de toekomst in, we nemen je in 1 keer 30 jaar verder in de tijd, naar 2050. Dat het klimaat fel veranderd is, dat kunnen we al ... Lees meer »

Heb jij al eens in de toekomst willen kijken? Hoe zou het zijn als je kan voorspellen hoe je leven er gaat uitzien binnen 30 jaar?
Deze zomer kan het! En je hoeft er helemaal niet voor naar een waarzegger. Gewoon naar Hidrodoe, hét waterdoecentrum in Herentals!
Stap de toekomst in, we nemen je in 1 keer 30 jaar verder in de tijd, naar 2050. Dat het klimaat fel veranderd is, dat kunnen we al zeker verklappen. Verwacht je verder aan een heleboel interactieve spelletjes, een huis van de toekomst en de eerste echte Wereldklimaatspelen.
Daarnaast kan je gewoon ook nog genieten van onze waterexperimenten zowel binnen in de Waterwereld als buiten in de Blauwe Watertuin. Als spannend tussendoortje ga je naar onze 4d-films Teruggespoeld en Little Dolphin.

Vlieg verstopt deze zomer ook 1 van de schatkisten in Hidrodoe. Je vindt de schatkist door ons corona-proof Klankenparcours te volgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Hidrodoe
Haanheuvel 7
2200 Herentals
Van 6 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Hidrodoe
€ 8,5
www.hidrodoe.be
info@hidrodoe.be
014 44 26 44