u bent hier

Weekendworkshop Stembevrijding voor iedereen

18 +

Persoon en relaties


Ontdek je eigen, authentieke stem Bevrijd jezelf van beperkende blokkades en overtuigingen Spreek je waarheid Zing jezelf tot leven Een workshop voor vrouwen én mannen op een prachtige locatie midden in het bos in Mol. Je stem is de uitdrukking van wie je in wezen bent. In je stem liggen je diepste verlangens, herinneringen, overtuigingen en ervaringen opgeslagen. Het is jouw unieke instrument ... Lees meer »

Ontdek je eigen, authentieke stem
Bevrijd jezelf van beperkende blokkades en overtuigingen
Spreek je waarheid
Zing jezelf tot leven

Een workshop voor vrouwen én mannen op een prachtige locatie midden in het bos in Mol.

Je stem is de uitdrukking van wie je in wezen bent. In je stem liggen je diepste verlangens, herinneringen, overtuigingen en ervaringen opgeslagen. Het is jouw unieke instrument om je binnenwereld naar de buitenwereld te kanaliseren, je behoeften en verlangens kenbaar te maken. Kortom, met je stem kan je je Waarheid spreken.

Als er 'ruis' zit op dit proces, als je woorden niet weerspiegelen wat er werkelijk in jou leeft, ontstaat er spanning en raak je uit balans. Onuitgesproken frustraties of onverwerkte emoties uit het verleden kunnen zich vastzetten als blokkades op je stem: niet voluit durven spreken, moeite hebben met het uiten van je eigen mening, niet kwaad durven worden, oordelen hebben over je eigen (zang)stem...

Dat is dan de 'ruis' die je belemmert om je stem voluit te laten horen.

De oefeningen waarmee we in Stembevrijding aan de slag gaan, geven jou de kans om die blokkades te doorleven en los te laten. Zo wordt je stem een sleutel tot liefde voor jezelf.

Ook als je niet met grote thema's uit het verleden worstelt, kan Stembevrijding je helpen om jezelf beter te leren kennen en waarderen. Je ontsluiert de natuurlijke schoonheid van je stem en komt dichter bij je essentie. Dat geeft vrijheid en vertrouwen. Je leert vrijer klinken, spreken en zingen – vanuit ontspanning en plezier.

Meer info over de inhoud van de workshop: zie website.

Belangrijk !
Je hebt geen muzikale achtergrond of zangervaring nodig voor deze workshop. Het is geen zangles, zang- of stemcoaching. Laat je vooral niet afschrikken door het zingen: er is geen prestatiedruk of 'performance'. Je bent helemaal welkom zoals je bent en zoals je klinkt.

PRAKTISCH:
- Voor wie: mannen en vrouwen (minimum 10 deelnemers, maximum 20)
- Begeleiding: Mieke Polfliet
- Bijdrage: €165
- Betalen: vooraf, per overschrijving op rekeningnummer Be56 733 05564 50 88 (BIC Kredbebb) van Mieke Polfliet, met vermelding van je naam + 'Weekend Stembevrijding april 2021'. Je plaatsje is pas verzekerd na betaling van de bijdrage.
- Meebrengen: lunchpakket (water en thee zijn voorzien), warme sokken of pantoffels, schrijfgerief. Draag makkelijke kledij. Bij droog, zonnig weer gaan we ook de tuin in, voorzie dus comfortabel schoeisel.
- Inschrijven: per mail naar info@thuisinjezelf.be

Over de begeleider:
Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zanglopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde o.a. de opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice. Momenteel begeleidt ze cursussen Stembevrijding, klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, workshops en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd's uit.
Meer over Mieke lees je op de website van Thuis in Jezelf bij 'Wie zijn we'

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Alfa-coaching (Lisette Hofmans)
Oude Bleken 25
2400 Mol
Van za 10 april 2021 10:00 tot zo 11 april 2021 18:00
Thuis in Jezelf
€ 165,0
info@thuisinjezelf.be
03 366 46 16
www.freewebs.com/stefanenmieke/stembe...