u bent hier

Webinar: ‘Van Chocolade wordt je slimmer’

18 +

Gezondheid en zorg


Door: Dr. Marleen Finoulst, hoofdredacteur Gezondheid en Wetenschap i.s.m.: UPV Dinsdag 8 juni 2021 Om 19u30 €4 per persoon Hoe gezondheidsinformatie je gezondheid kan schaden Vroeger was het simpel: je was gezond als je niet ziek was. Gezond zijn betekende afwezigheid van ziekte. Het was een kwestie van geluk hebben. Vandaag is gezondheid veel ingewikkelder geworden. Je moet er vanalles voor ... Lees meer »

Door: Dr. Marleen Finoulst, hoofdredacteur Gezondheid en Wetenschap
i.s.m.: UPV
Dinsdag 8 juni 2021
Om 19u30
€4 per persoon

Hoe gezondheidsinformatie je gezondheid kan schaden
Vroeger was het simpel: je was gezond als je niet ziek was. Gezond zijn betekende afwezigheid van ziekte. Het was een kwestie van geluk hebben. Vandaag is gezondheid veel ingewikkelder geworden. Je moet er vanalles voor doen, je laten vaccineren bijvoorbeeld, én laten. Niet roken. Niet te veel drinken, want té verkort je leven. Niet te veel rood vlees eten, anders verhoogt je risico op darmkanker. Ook niet te veel vis liefst, want dat zit vol plastic en zware metalen. Als het kan zonder toegevoegde suiker: puur vergif! Daarnaast moet je vooral in beweging blijven, want zitten is het nieuwe roken. Voldoende slapen ook, dus alle schermen op tijd uit om je hersenen te ontspannen... Kortom, gezond leven lijkt een voltijdse bezigheid geworden. Hoe is het zo ver kunnen komen? En hoe moeten we omgaan met gezondheidsboodschappen?
Dr. Marleen Finoulst, hoofdredacteur Gezondheid en Wetenschap
Auteur van ‘Van chocolade word je slimmer’ en ‘Dokter Google: vriend en vijand’
(*Na inschrijving ontvang je een betalingsuitnodiging, na betaling krijg je de link doorgestuurd die nodig is om deze webinar te volgen.)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plazarama Digitaal
Online
2830 Willebroek
dinsdag 8 juni 2021 van 19:30 tot 21:00
Plazarama
€ 4,0
plazarama@seniorplaza.be
03/8607000
www.plazarama.be