u bent hier

Webinar Pas Zwanger

18 +

Gezondheid en zorg


Ben je pas zwanger en vraag je jou af hoe je het beste kan voorbereiden op de komst van dit kleine wonder? Dan is deze webinar iets voor jou! De webinar bestaat uit twee delen:  1. Zwanger zijn, hoe werkt dat? Er komt heel wat op je af! Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om samen met je partner begeleid te worden tijdens de zwangerschap en erna. Een vroedvrouw van De Bakermat beantwoordt ... Lees meer »

Ben je pas zwanger en vraag je jou af hoe je het beste kan voorbereiden op de komst van dit kleine wonder? Dan is deze webinar iets voor jou!

De webinar bestaat uit twee delen: 

1. Zwanger zijn, hoe werkt dat? Er komt heel wat op je af! Gelukkig zijn er heel wat mogelijkheden om samen met je partner begeleid te worden tijdens de zwangerschap en erna. Een vroedvrouw van De Bakermat beantwoordt je vragen. 

2. Hoe vind je de weg in de administratieve rompslomp die bij je zwangerschap en geboorte komt kijken? Waarvoor kun je bij CM terecht? Welke voordelen en diensten zijn er voor jonge gezinnen? Een CM-consulent wijst je de weg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart in je kot
thuis
2000 Antwerpen
maandag 1 februari 2021 van 19:30 tot 21:30
Christelijke Mutualiteit
gratis
gezondheidsbevordering.leuven@cm.be
www.cm.be/selfservice/agenda#/activit...