u bent hier

Webinar: ‘De invloed van verpakking op ons voedsel’

18 +

Gezondheid en zorg


Door: Leo Goeyens, Dr. in de Scheikundige Wetenschappen, Laboratorium voor Analytische en Milieuchemie, Vrije Universiteit Brussel i.s.m.: UPV Donderdag 20 mei 2021 Om 19u30 €4 per persoon Deze voordracht toont duidelijk aan dat een voedselverpakking nooit inert is. Dit betekent dat de chemische interacties, die plaatsvinden op het scheidingsvlak van verpakte voeding en verpakking, er hoe dan ... Lees meer »

Door: Leo Goeyens, Dr. in de Scheikundige Wetenschappen, Laboratorium voor Analytische en Milieuchemie, Vrije Universiteit Brussel

i.s.m.: UPV
Donderdag 20 mei 2021
Om 19u30
€4 per persoon

Deze voordracht toont duidelijk aan dat een voedselverpakking nooit inert is. Dit betekent dat de chemische interacties, die plaatsvinden op het scheidingsvlak van verpakte voeding en verpakking, er hoe dan ook toe leiden dat er chemische stoffen uit het verpakkingsmateriaal in de voeding terechtkomen. Dit is meestal helemaal niet erg, maar in sommige gevallen zijn de vrijgekomen stoffen toxisch en kunnen ze gezondheidsproblemen veroorzaken.
Om dat te vermijden zullen we onze aanpak in het controlelaboratorium en ook in de keuken moeten wijzigen.(*Na inschrijving ontvang je een betalingsuitnodiging, na betaling krijg je de link doorgestuurd die nodig is om deze webinar te volgen.)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plazarama Digitaal
Online
2830 Willebroek
donderdag 20 mei 2021 van 19:30 tot 21:00
Plazarama
€ 4,0
plazarama@seniorplaza.be
03/8607000
www.plazarama.be