u bent hier

Webinar Bekkenbodemtraining

18 +

Gezondheid en zorg


Je bekkenbodemspieren zijn te belangrijk om te verwaarlozen.  Zij kunnen wat geen enkele spier kan: incontinentie voorkomen,   pijnklachten in de onderbuik verminderen en zorgen voor een betere seksualiteitsbeleving. In deze workshop leer je eenvoudige, versterkende oefeningen die je overal en altijd kan uitvoeren. Na een korte theoretische uiteenzetting ga je meteen aan de slag onder ... Lees meer »

Je bekkenbodemspieren zijn te belangrijk om te verwaarlozen.  Zij kunnen wat geen enkele spier kan: incontinentie voorkomen,   pijnklachten in de onderbuik verminderen en zorgen voor een betere seksualiteitsbeleving.

In deze workshop leer je eenvoudige, versterkende oefeningen die je overal en altijd kan uitvoeren. Na een korte theoretische uiteenzetting ga je meteen aan de slag onder begeleiding van een kinesitherapeute, gespecialiseerd in bekkenbodemtraining.

Praktische info De sessie bestaat uit een korte theoretische uiteenzetting ( anatomie ) en het aanleren van de oefeningen onder begeleiding van Kinesitherapeut Lisa Note. Losse sportieve kledij is aangeraden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart in je kot
thuis
2000 Antwerpen
woensdag 10 maart 2021 van 19:30 tot 21:00
Christelijke Mutualiteit
gratis
gezondheidsbevordering.oostende@cm.be
www.cm.be/selfservice/agenda#/activit...