u bent hier

Webinar: Anderss: Jonge kinderen met autisme

18 +

Gezondheid en zorg


Door: Sarah De Keyser Ik ben Sarah en mama van twee zoontjes. Onze oudste zoon heeft ASS en omdat ik merkte dat er nog veel misverstanden zijn en er nog veel onbegrip is besloot ik om hierover een boek te schrijven. Hoe gaat het in ons gezin, de zoektocht, de moeilijkheden, onze gevoelens,...alles komt aan bod. Zo kan ik andere ouders een hart onder de riem steken en weten zij dat ze niet ... Lees meer »

Door: Sarah De Keyser

Ik ben Sarah en mama van twee zoontjes. Onze oudste zoon heeft ASS en omdat ik merkte dat er nog veel misverstanden zijn en er nog veel onbegrip is besloot ik om hierover een boek te schrijven. Hoe gaat het in ons gezin, de zoektocht, de moeilijkheden, onze gevoelens,...alles komt aan bod. Zo kan ik andere ouders een hart onder de riem steken en weten zij dat ze niet alleen zijn. Ondertussen heb ik me meer en meer verdiept in autisme. Ik geef infosessies en heb ondertussen een diploma als auti-coach. Op 2 mei zijn dan ook de deuren van mijn praktijk "AnderSS" open gegaan. Ik begeleid gezinnen in hun zoektocht naar de juiste hulp, bied ik een luisterend oor en proberen we samen een traject op maat uit te stippelen. 

In september verschijnt er een nieuw boek "de rolstoel in mijn hoofd" dit i.s.m. Ann Ceurvels

(*Na inschrijving ontvang je een betalingsuitnodiging, na betaling krijg je de link doorgestuurd die nodig is om deze webinar te volgen.)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Plazarama Digitaal
Online
2830 Willebroek
donderdag 8 juli 2021 van 19:30 tot 21:00
Plazarama
€ 4,0
plazarama@seniorplaza.be
03/860 70 00
www.plazarama.be