u bent hier

WatchApp-voorstelling #3: IMKE - SKaGeN

16 +

Tekst en muziektheater


Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden. Samen met de cultuurhuizen van Kontich, Aartselaar en Mortsel bieden we vanuit OC De Witte Merel Lint je deze digitale must-follow aan. TICKETS VIA: ... Lees meer »

Na het succes van ‘Emmi & Leo’ en ‘Emmi & Leo LIVE’ presenteert SKaGeN haar derde WatchApp-voorstelling: ‘IMKE.’, en die belooft een knaller te worden. Samen met de cultuurhuizen van Kontich, Aartselaar en Mortsel bieden we vanuit OC De Witte Merel Lint je deze digitale must-follow aan.

TICKETS VIA: https://tickets.skagen.be/shows/watchapp-imke/tickets?theatre=mortsel-cc-ism-cc-t-aambeeld-aartselaar-en-gemeenschapscentrum-kontich&date=2021-04-21 (uitzonderlijk niet via onze eigen webshop). Je volgt dit verhaal in real time, exclusief via de speciaal ontworpen SKGN-app (meer info na ticketaankoop). Simpelweg te vinden in de App Store of de Google Play Store en dan op je mobiele telefoon! En met één druk op de knop kom je nu rechtstreeks in de populaire Virtuele Foyer terecht, waar je met andere volgers kunt napraten…

IMKE. is een WatchApp-voorstelling
Even fascinerend als LIVE televisie,
Even verleidelijk als binnenkijken bij de buren,
Even verslavend als bingewatchen.

De achtjarige dochter van de familie Vercauteren, Imke, maakt een familiechatgroep aan waar niemand op zit te wachten. Vader Alexander (Filip Peeters) verliet onlangs het gezin om met zijn minnares Marloes (Jennifer Heylen) op Malta te gaan wonen. De eigenzinnige moeder Gerda (Barbara Sarafian) trachtte daarna het gezin samen te houden, maar de twee oudste kinderen (Lynn Van Royen en Bjarne Devolder) vluchtten al snel het huis uit. De jongste telg Imke (Renée van Cauwenbergh van o.a. ‘Red Light’) probeert nu iedereen opnieuw rond de virtuele tafel te krijgen. Maar dan gaat het pas écht fout.

Volg twee en halve week lang deze spannende familiethriller, waarin de familie Vercauteren het heft in eigen handen neemt om een verdwenen familielid terug te vinden. Een race tegen de klok in een wereld vol desinformatie, onfrisse praktijken en bedrog.

Peter De Graef, auteur van legendarische theaterstukken als ‘Henry’, ‘Zoals de dingen gaan’ en ‘Stanley’, smeet zich enthousiast op dit nieuwe format en leverde het scenario voor ‘IMKE.’. Mathijs F Scheepers regisseert een schare topacteurs en verlegt met zijn derde digitale avontuur opnieuw de grenzen van het virtuele podium.

Concept en regie: Mathijs F Scheepers
Tekst: Peter De Graef
Met: Filip Peeters, Barbara Sarafian, Lynn Van Royen, Bjarne Devolder, Renée van Cauwenbergh, Jennifer Heylen, Yves Degryse, Clara van den Broek, Korneel Hamers en Valentijn Dhaenens
Productieleiding: Delphine Lippens
Kostuum: Barbara Delaere, Charlotte Willems en Evi Kelepouris
DOP en camera: Pieter Van Campe
2de camera: Magali Daems
Geluid: Timothy Nieuwenhuysen
Ontwikkeling app: The Omnipresent World of Wizkids | OWOW agency
Zakelijke leiding en coördinatie: Korneel Hamers
Productie: SKaGeN
Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Thuis op de smartphone-app 'WhatsApp'
.
2547 Lint
Van wo 21 april 2021 00:00 tot wo 5 mei 2021 23:59
UiT in Lint
€ 12,89
tickets.skagen.be/shows/watchapp-imke...
uit@lint.be
03 455 12 13