u bent hier

Warme William wandeling


Hallo, Ik ben Warme William. Ook jij kan een Warme William zijn. Een Warme William is iemand die écht naar anderen luistert. Het is iemand die je vraagt hoe het écht met je gaat. Heb je zin om met mij op stap te gaan? Volg de Warme Williamweg. Onderweg kom je opdrachten en letters tegen. Vul de letters in op het antwoordblad. Veel succes en hup met de beentjes Warme William Wandeling in ... Lees meer »

Hallo, Ik ben Warme William. Ook jij kan een Warme William zijn. Een Warme William is iemand die écht naar anderen luistert. Het is iemand die je vraagt hoe het écht met je gaat. Heb je zin om met mij op stap te gaan? Volg de Warme Williamweg. Onderweg kom je opdrachten en letters tegen. Vul de letters in op het antwoordblad. Veel succes en hup met de beentjes

Warme William Wandeling in samenwerking met Gezinsbond Olen: een wandeltocht van 4.5 km in gezelschap van Warme William, de blauwe beer waar je alles kan tegen zeggen.

Wanneer: van 22 mei tot 24 juni
Voor wie: voor gezinnen met jonge kinderen

Deelnemingsformulieren en wandelroute: te verkrijgen via www.olen.be of op te halen in Komie Geire tijdens de openingsuren die dan van toepassing zijn door de coronamaatregelen of bij Vangenechten Ingrid, Pastoriestraat 35 2250 Olen tel +32479695558 . Bekijk hiervoor de website www.olen.be of www.olen.gezinsbond.be.

Indienen van het deelnemingsformulier kan in de brievenbus van Komie Geire, lokaal dienstencentrum tegen uiterlijk 25 juni. Er zijn drie mooie prijzen te winnen die zeker in de smaak van de kinderen zullen vallen.

Inschrijvingsformulier te verkrijgen via komie geire tijdens kantooruren of mailen naar komie.geire@olen.be of bij Vangenechten Ingrid Pastoriestraat 35 2250 Olen tel. +32479695558

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Dorpsplein Olen-Centrum
Dorp z/n
2250 Olen
Van 22 mei 2021 tot 24 juni 2021
Gezinsbond Olen
gratis
komie.geire@olen.be
014 26 41 14
www.olen.be