u bent hier

Wannes Cappelle & Nicolas Callot - GEANNULEERD

Klassieke muziek


OPGELET: GEANNULEERD // West-Vlaams is de moedertaal van Wannes Cappelle, frontman van Het Zesde Metaal. In zijn nummers blijft hij die taal trouw, zonder ermee te koketteren. Sinds jaar en dag komen Wannes en pianist Nicolas Callot bij elkaar over de vloer. Samen delen ze een grote liefde voor componist Franz Schubert Opgelet: dit concert werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op ... Lees meer »

OPGELET: GEANNULEERD // West-Vlaams is de moedertaal van Wannes Cappelle, frontman van Het Zesde Metaal. In zijn nummers blijft hij die taal trouw, zonder ermee te koketteren. Sinds jaar en dag komen Wannes en pianist Nicolas Callot bij elkaar over de vloer. Samen delen ze een grote liefde voor componist Franz Schubert

Opgelet: dit concert werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

West-Vlaams is de moedertaal van Wannes Cappelle, frontman van Het Zesde Metaal. In zijn nummers blijft hij die taal trouw, zonder ermee te koketteren. Sinds jaar en dag komen Wannes en pianist Nicolas Callot bij elkaar over de vloer. Samen delen ze een grote liefde voor componist Franz Schubert. Op een avond vroegen ze zich af wat er zou gebeuren als Wannes enkele van die schitterende Schubert-liederen zou vertalen in de plastische en poëtische taal die hem zo eigen is.


Beleef dit bijzondere project en luister hoe Cappelle en Callot het werk van Schubert op een uitzonderlijke manier naar hun hand zetten.

met Schubert in het West-Vlaams
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
woensdag 26 mei 2021 van 20:00 tot 20:00
Cultuurcentrum Schoten
€ 12,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be