u bent hier

Wandelzoektocht Hemiksem


Vanaf vrijdag 4 juni kan je deelnemen aan de fotowandelzoektocht van Toerisme Rupelstreek. Terwijl je door Hemiksem wandelt, zoek je foto's en los je de vragen op. Start en aankomt aan de abdij van Hemiksem. Maak zeker tijd voor een bezoek aan het Heemmuseum en het Gilliot & Roelants Tegelmuseum! Doe mee en maak kans op een mooie prijs! Je deelnameformulier kan je kopen bij het Infokantoor ... Lees meer »

Vanaf vrijdag 4 juni kan je deelnemen aan de fotowandelzoektocht van Toerisme Rupelstreek. Terwijl je door Hemiksem wandelt, zoek je foto's en los je de vragen op. Start en aankomt aan de abdij van Hemiksem. Maak zeker tijd voor een bezoek aan het Heemmuseum en het Gilliot & Roelants Tegelmuseum! Doe mee en maak kans op een mooie prijs!

Je deelnameformulier kan je kopen bij het Infokantoor Toerisme Rupelstreek (de Schorre), het Gemeentehuis van Hemiksem, de Bibliotheek van Hemiksem en van Niel, Volkshuis Hemiksem en de Zomerbar bij de abdij. Bekijk even de openingsuren voor je op pad gaat.

Indien er tijdens de duur van de zoektocht maatregelen gelden i.v.m. het COVID-19-virus, vragen wij u die te respecteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Abdijpark Hemiksem
Sint-Bernardusabdij 1
2620 Hemiksem
Van 4 juni 2021 tot 17 oktober 2021
Toerisme Rupelstreek vzw
€ 4,0
info@toerismerupelstreek.be
038807625