u bent hier

Wandeling in het Boulevardpark -- geannuleerd uit voorzorg voor het coronavirus


Wil je wandelen in 'het park van het Molse verleden'? En wil je, al wandelend tussen de graven van hen die Mol gemaakt of groot gemaakt hebben, over het verleden mediteren of het heden relativeren? Dat kan bij de tombes van Molse bekenden en minder bekenden. De gids situeert deze mensen in hun tijd, plaatst ze in een historische, wetenschappelijke, artistieke of maatschappelijke ... Lees meer »

Wil je wandelen in 'het park van het Molse verleden'? En wil je, al wandelend tussen de graven van hen die Mol gemaakt of groot gemaakt hebben, over het verleden mediteren of het heden relativeren? Dat kan bij de tombes van Molse bekenden en minder bekenden. De gids situeert deze mensen in hun tijd, plaatst ze in een historische, wetenschappelijke, artistieke of maatschappelijke context en wijst op de merkwaardigheid van hun graf.  Heb je hier belangstelling voor en wil je boeiende ...

Wil je wandelen in 'het park van het Molse verleden'? En wil je, al wandelend tussen de graven van hen die Mol gemaakt of groot gemaakt hebben, over het verleden mediteren of het heden relativeren? Dat kan bij de tombes van Molse bekenden en minder bekenden. De gids situeert deze mensen in hun tijd, plaatst ze in een historische, wetenschappelijke, artistieke of maatschappelijke context en wijst op de merkwaardigheid van hun graf.  Heb je hier belangstelling voor en wil je boeiende verhalen horen over de Molse 'groten en kleinen'? Ontdek het allemaal zelf gedurende deze twee uur durende kerkhofwandeling. In samenwerking met KVVV Mol.

Opgelet: door corona moet je vooraf reserveren viawww.visitmol.be/oppadmeteengids
Deelnemers vanaf 12 jaar dragen ook verplicht een mondmasker. Je brengt zelf een masker mee.

Boulevardpark
Collegestraat
2400 Mol
zondag 1 november 2020van 14:00 tot 16:00
Molse Gidsenkring
gratis
toerisme@gemeentemol.be, molse.gidsenkring@telenet.be
014330785
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...