u bent hier

Wandelcoach Dirk De Ryck laat je tijd nemen - Onderbreek je leven

Persoon en relaties, Zingeving, filosofie en religie, Gezondheid en zorg


In deze twee ‘walkshops’ neemt Dirk je mee op pad. Je wordt ondergedompeld in de wereld van het bos. Het doel is om op een andere manier een wandeling te ervaren. We leven in een haastige maatschappij waarin er veel geregeld en gepresteerd moet worden. Daardoor vergeet je soms om naar jezelf te luisteren. We gaan op deze twee ochtenden zoeken naar wat voor jou belangrijk is. In de natuur zoek ... Lees meer »

In deze twee ‘walkshops’ neemt Dirk je mee op pad. Je wordt ondergedompeld in de wereld van het bos. Het doel is om op een andere manier een wandeling te ervaren.

We leven in een haastige maatschappij waarin er veel geregeld en gepresteerd moet worden. Daardoor vergeet je soms om naar jezelf te luisteren. We gaan op deze twee ochtenden zoeken naar wat voor jou belangrijk is. In de natuur zoek je met je zintuigen en met je gevoel naar een leven waarvan je zegt dat je er tevreden over bent. Is dat geen kunst? Een tevreden leven leiden?

In deze twee ‘walkshops’ neemt Dirk je mee op pad. Je wordt ondergedompeld in de wereld van het bos. Het doel is om op een andere manier een wandeling te ervaren. Het gaat niet om de afstand, wel om de beleving. In deze begeleide wandelingen nemen we de tijd en maken we kennis met enkele ontspanningsoefeningen. Op die manier neem je geluiden, geuren en kleuren in je op.

Lesgever - Dirk De Ryck van Sameneruit, gecertificeerd coach in de natuur

Toon kaart De Averegten
Boonmarkt 4a
2220 Heist-op-den-Berg
za 12/09/20 om 09:30 za 26/09/20 om 09:30
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 26,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1743/onderbreek-je-...