u bent hier

Wandel-Mee-Dag

Atletiek, wandelen en fietsen


Laat je verrassen door de rust en natuurpracht tijdens de jaarlijkse Wandel-Mee-dag. Geoefende wandelaars verkennen de Ruige Heide of het Moretusbos. Voor de kleinsten is er een aparte pietenwandeling met animatie. Laat je verrassen tijdens de jaarlijkse Wandel-Mee-dag. De verschillende wandelingen leiden je langs de mooie natuur en door de rustigste straten van Zandvliet. Voor de kleinste is ... Lees meer »

Laat je verrassen door de rust en natuurpracht tijdens de jaarlijkse Wandel-Mee-dag. Geoefende wandelaars verkennen de Ruige Heide of het Moretusbos. Voor de kleinsten is er een aparte pietenwandeling met animatie.

Laat je verrassen tijdens de jaarlijkse Wandel-Mee-dag. De verschillende wandelingen leiden je langs de mooie natuur en door de rustigste straten van Zandvliet. Voor de kleinste is er de pietenwandeling met animatie. De meer geoefende wandelaar verkent de Ruige Heide en het Moretusbos. Voor ieders wat wils.


Je hebt de keuze uit onderstaande wandelingen:Pietenwandeling: 3 of 5 km (toegankelijk met wieltjes), laatste vertrek om 11 uur.
Zandvliet dorp en Ruige Heide: 8 km.
Zandvliet dorp en Moretusbos: 14 km.


 


Familietip: combineer de wandeling met een bezoek aan de sint in het vrijetijdscentrum.

Evenement
Vrijetijdscentrum De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
zondag 29 november 2020van 09:00 tot 14:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
gratis
Sign Up
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...