u bent hier

Walking diner op zondagmiddag in de wilde proeftuin van Woeste Goesting

18 +


Tijdens een walkingdiner zijn er voldoende zitplaatsen maar is iedereen nog flexibeler dan normaal. Ik serveer 6 gerechten, die naar je toe komen waar je ook bent. Gezellig bij het vuur, ergens in het zonnetje, aan de bar of aan tafel in de tent. Er is op mijn website een agenda van zondagmiddagdiners te zien. wanneer u daarop klikt kunt u kunt reserveren via het inschrijfformulier. we ... Lees meer »

Tijdens een walkingdiner zijn er voldoende zitplaatsen maar is iedereen nog flexibeler dan normaal. Ik serveer 6 gerechten, die naar je toe komen waar je ook bent. Gezellig bij het vuur, ergens in het zonnetje, aan de bar of aan tafel in de tent.

Er is op mijn website een agenda van zondagmiddagdiners te zien. wanneer u daarop klikt kunt u kunt reserveren via het inschrijfformulier.
we serveren op deze data een walking diner van 6 gerechten
U vertoeft een middag lang buiten, in de wilde proeftuin van de kempen, genietend van mijn nieuwe vondsten en experimenten, alles van het seizoen en uit de streek. De tijd staat even stil, er is alle ruimte voor een gesprek, een wandelingetje door de tuin, een moment bij het vuur… De tuin is deze middag van u en uw tafelgenoten.
De etiquette is er een van genieten en jezelf zijn. Ondertussen serveren wij u heerlijke gerechtjes, verrassende borden, kleurrijk en subtiel. Woest, wild maar mooi, even dicht bij de bron, genieten van mijn oogst.
Het contrast kan misschien niet groter zijn. Met uw voeten in het gras, uitkijkend op tuin, voelt u dat u deelt in de oogst en blijkt het makkelijk genieten. Ik nodig u uit om mijn proefkonijn te zijn. Ik zal u niet teleurstellen. Wees welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Woeste Goesting
Heieinde 85
2360 Oud-Turnhout
zo 29 april 2018 van 13:00 tot 18:00 zo 27 mei 2018 van 13:00 tot 18:00 zo 24 juni 2018 van 13:00 tot 18:00 zo 23 september 2018 van 13:00 tot 18:00
€ 49,0
www.woestegoesting.be