u bent hier

Waar is Wolly? i.s.m. Kemp VZW


Wolly, een ondeugend lammetje is losgebroken uit de kudde schapen in het Prinsenpark. Gaan jullie mee op zoek naar Wolly ? En ontdek wat hij allemaal heeft beleefd in het Prinsenpark. De tocht vertrekt achter het nieuwe onthaalgebouw en is bewegwijzerd met Wolly-schaapjes. Op een wedstrijdformulier duiden de kinderen aan welke Wolly’s ze wel en niet tegenkwamen. Deponeer de formulieren ... Lees meer »

Wolly, een ondeugend lammetje is losgebroken uit de kudde schapen in het Prinsenpark. Gaan jullie mee op zoek naar Wolly ? En ontdek wat hij allemaal heeft beleefd in het Prinsenpark. De tocht vertrekt achter het nieuwe onthaalgebouw en is bewegwijzerd met Wolly-schaapjes. Op een wedstrijdformulier duiden de kinderen aan welke Wolly’s ze wel en niet tegenkwamen. Deponeer de formulieren achteraf in onze brievenbus, zo maak je ook nog kans op een prijs. Deze wandeling is ongeveer 4 km lang, niet rolstoeltoegankelijk. Kom je als gezin naar het Prinsenpark?
Dan hebben wij een leuke verrassing! Terwijl de kinderen de zoektocht “Waar is Wolly?” beleven kunnen (groot)ouders “In het voetspoor van de herder” treden op dezelfde route. Aan de hand van 10 QR-codes kom je meer te weten over het Kempens schaap in het Prinsenpark. Doelgroep: gezinnen met kinderen. Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Prinsenpark, Kastelsedijk 5, 2470 Retie. Gratis deelname, inschrijven is niet nodig.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Groendomein Prinsenpark
Kastelsedijk 5
2470 Retie
Van di 1 juni 2021 00:00 tot zo 13 juni 2021 23:59
Provinciaal Groendomein Prinsenpark
gratis
www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/...