u bent hier

Waanzinnige vogelwandeling met Begijn Le Bleu - AFGELAST

Milieu en natuur, Atletiek, wandelen en fietsen


Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast 'Fwiet! Fwiet!' over vogels in de Lage Landen. Begijn heeft waanzinnige verhalen over vogelsoorten en zijn reis naar Batumi, Georgië, waar miljoenen roofvogels passeren. Een gepassioneerd verteller over zijn nieuwe muze: de natuur. Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast 'Fwiet! Fwiet!' over ... Lees meer »

Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast 'Fwiet! Fwiet!' over vogels in de Lage Landen. Begijn heeft waanzinnige verhalen over vogelsoorten en zijn reis naar Batumi, Georgië, waar miljoenen roofvogels passeren. Een gepassioneerd verteller over zijn nieuwe muze: de natuur.

Comedian Begijn Le Bleu kickt op vogelspotten. Hij maakte de podcast 'Fwiet! Fwiet!' over vogels in de Lage Landen. Begijn heeft waanzinnige verhalen over bepaalde vogelsoorten en over zijn reis naar Batumi in Georgië, waar in 1 maand tijd meer dan één miljoen roofvogels passeren. Een gepassioneerd verteller over zijn nieuwe muze: de natuur.


Begijn neemt je mee op wandel door het Reigersbos en de Opstalvallei. Door de grote verscheidenheid aan landschappen zijn hier ook heel wat verschillende vogels te zien.


De Antwerpse Cultuurcentra en Arenberg slaan de vleugels in elkaar om deze wandeling naar allerlei stukjes natuur in en om Antwerpen te brengen. Je kan ook gaan vogelspotten bij de collega’s van Cultuur2018, OC Luchtbal, Bib Elsschot, cc Merksem, 252 cc, Arenberg, cc De Kern, Gravenhof en cc Deurne.

 

Wandeling
De Raedzael
Dorpstraat 3
2040 Berendrecht
zo 6 september 2020om 11:00zo 6 september 2020om 14:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 8,0
Sign Up
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...