u bent hier

Vrij Atelier

15 +

Creativiteit


Een atelier voor jongeren en volwassen, al dan niet ervaren, die zich in groep willen toeleggen op tekenen en schilderen. Wil je de artistieke sfeer opsnuiven van een teken- en schilderatelier, allerlei technieken (olieverf, aquarel, pastel, houtskool, ...) gebruiken en gedreven verder werken aan de creatieve uiting van je verbeelding? Dan ben je hier aan het juiste adres. In het vrij atelier ... Lees meer »

Een atelier voor jongeren en volwassen, al dan niet ervaren, die zich in groep willen toeleggen op tekenen en schilderen.

Wil je de artistieke sfeer opsnuiven van een teken- en schilderatelier, allerlei technieken (olieverf, aquarel, pastel, houtskool, ...) gebruiken en gedreven verder werken aan de creatieve uiting van je verbeelding? Dan ben je hier aan het juiste adres.


In het vrij atelier ontwikkel je stapsgewijs je gave om je eigen uitdrukkingsmiddelen uit te breiden. Je verruimt je waarneming en inzichten zodat je meer interesse krijgt voor het juiste gebruik van de beeldende middelen. Dit atelier is er voor jongeren en volwassenen, al dan niet met ervaring, die zich in groep willen toeleggen op tekenen en schilderen. De aanwezige leerkracht zal je desgewenst bijstaan.

Kunstateliers De Steiger
Kunstateliers De Steiger
Tuyaertsstraat 53
2850 Boom
Van 6 oktober 2020 tot 25 mei 2021
Cultuurdienst Boom
€ 110,0
Sign Up
www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/...