u bent hier

Voorwaarden voor harmonie in samengestelde gezinnen

Persoon en relaties


Veel mensen stellen vast dat na de pijn van een scheiding het niet evident blijkt opnieuw een harmonische relatie aan te gaan met een nieuwe partner, zeker als beiden vanuit de vorige relatie kinderen hebben. Inzichten uit de wetten en dynamieken der familieopstellingen maken het mogelijk een juist, nieuw en harmonisch evenwicht te vinden waarin iedereen zijn juiste plek kan vinden. Hoe ... Lees meer »

Veel mensen stellen vast dat na de pijn van een scheiding het niet evident blijkt opnieuw een harmonische relatie aan te gaan met een nieuwe partner, zeker als beiden vanuit de vorige relatie kinderen hebben. Inzichten uit de wetten en dynamieken der familieopstellingen maken het mogelijk een juist, nieuw en harmonisch evenwicht te vinden waarin iedereen zijn juiste plek kan vinden.

Hoe krijgen de kinderen een juiste plek in dit nieuw samengestelde gezin?
Hoe dienen de nieuwe partners zich te gedragen naar hun respectievelijke ex-partners of naar de ex-partner van de ander?
Wat als beide partners beiden samen een nieuw kind wensen?
Aan de hand van vele herkenbare, dagelijkse situaties worden deze inzichten verduidelijkt en wegen naar heling aangereikt. Inzichten in de wetten en dynamieken van de familieopstellingen maken het mogelijk in zelfs gecompliceerde situaties een juist, nieuw en harmonisch evenwicht te vinden waarin iedereen zijn juiste plek vindt. De voorwaarden en juiste basishouding hiervoor worden in deze voordracht helder en met vele voorbeelden verduidelijkt

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart LouiseJanA
Molenlei 38
2640 Mortsel
donderdag 10 december 2020 van 19:30 tot 22:00
€ 14,0
0489 12 73 39
www.heeldeweg.be