u bent hier

Voorstelling instrumenten en toneel en proeflessen

6 +

Klassieke muziek


De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord – Boom met vestigingsplaatsen in Rumst-Reet en Puurs-Sint-Amands, Breendonk en Ruisbroek – kijkt nu al vooruit naar volgend schooljaar, want op 2 juni starten reeds de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar. De academie pakt opnieuw uit met een uitgebreid aanbod aan cursussen speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor elk wat wils! ... Lees meer »

De Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord – Boom met vestigingsplaatsen in Rumst-Reet en Puurs-Sint-Amands, Breendonk en Ruisbroek – kijkt nu al vooruit naar volgend schooljaar, want op 2 juni starten reeds de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar.

De academie pakt opnieuw uit met een uitgebreid aanbod aan cursussen speciaal voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor elk wat wils!
Elk jaar zetten zo’n 200 nieuwe leerlingen hun eerste stappen in het domein muziek en/of woordkunst-drama in de academie.
Wil jij ook kennismaken met het mooie aanbod?
Voel je muziek- of toneelkriebels? Tijdens de maand september is er de voorstelling instrumenten en toneel. Deze gaan door op woensdag 9 september in Boom en in Puurs-Sint-Amands. Je kan ook in september een proefles volgen, hiervoor schrijf je in via de website.

Neem snel een kijkje op www.academieboom.be en ontdek wat de academie voor jou te bieden heeft.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord
Laarstraat 21
2840 Rumst
Van di 1 september 2020 14:00 tot wo 23 september 2020 20:00
Muziekacademie (Woord en Muziek)
gamw@boom.be