u bent hier

Voetbalweek (geboortejaar 2005-2016)


Zowel voor de beginners als voor de talentvolle jeugdspelers is dit een ideale voorbereiding op het komende voetbalseizoen. Gedurende de week staan er ook een heuse voetbalarena, pole soccer en een pannakooi klaar om je kunsten te tonen. Ook een sessie freestyle en zaalvoetbal in de sporthal staan er op het programma. Elke morgen verzamelen we aan de voetbalvelden van voetbalclub KFC Lentezon. ... Lees meer »

Zowel voor de beginners als voor de talentvolle jeugdspelers is dit een ideale voorbereiding op het
komende voetbalseizoen. Gedurende de week staan er ook een heuse voetbalarena, pole soccer en een pannakooi klaar om je kunsten te tonen. Ook een sessie freestyle en zaalvoetbal in de sporthal staan er op het programma. Elke morgen verzamelen we aan de voetbalvelden van voetbalclub KFC Lentezon.

Ook de kleuters van geboortejaar 2016 mogen dit jaar deelnemen.

De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De sportdagen eindigen elke dag stipt om 16 uur. Een week voor de start van de sportdagen ontvang je via e-mail een brief waarin alle praktische informatie beschreven staat.

Het aanbod en de invulling van de sportdagen kan worden aangepast naargelang de geldende COVID-19 maatregelen die op dat moment gelden.

Betalen bij inschrijving aan de balie van de dienst sport of via de webshop (online inschrijven is aangeraden). Bij inschrijving aan de balie indien mogelijk liefst contant betalen. Er is slechts 1 bankcontact ter beschikking.

Inschrijven kan vanaf:

  • zaterdag 30 januari 2021 om 14 uur voor inwoners van Beerse
  • zaterdag 6 februari 2021 om 14 uur voor buitendorpse deelnemers

KFC Lentezon
Stadionlaan 1
2340 Beerse
Van 2 augustus 2021 tot 6 augustus 2021
sport@beerse.be
014 61 47 24
25094.pdf