u bent hier

Voetbalstage 10 t/m 14 augustus 2020 (inclusie)

8 +


In de sporthal De Plaon, activiteiten van 9 t/m 16u. met een maximum van 15 deelnemers, jongens en meisjes van 8 t/m 15 jaar Tijdens deze week willen we kinderen en jongeren laten genieten van sport. Met of zonder beperking, samen, in dezelfde groep. Deze week leggen we de focus op beginnende voetballers. We leren de basistechnieken zoals balcontrole, passing, traptechnieken, etc. Maar we ... Lees meer »

In de sporthal De Plaon, activiteiten van 9 t/m 16u. met een maximum van 15 deelnemers, jongens en meisjes van 8 t/m 15 jaar Tijdens deze week willen we kinderen en jongeren laten genieten van sport. Met of zonder beperking, samen, in dezelfde groep.

Deze week leggen we de focus op beginnende voetballers. We leren de basistechnieken zoals balcontrole, passing, traptechnieken, etc. Maar we maken vooral plezier.
We houden rekening met eenieders noden. Na inschrijving wordt u gecontacteerd voor de uitwisseling van de nodige achtergrondinformatie.
Deze week wordt begeleid door een sportcoach en een logopediste. Ze beschikken allebei over een rijke ervaring in het begeleiden van kinderen/jongeren met psychische kwetsbaarheden.
Gedurende de week splitsen we onze sporters mogelijk op in 2 kleinere groepen. Deze opsplitsing gebeurt op basis van leeftijd en/of vaardigheden.

Bij vragen kan u rechtstreeks contact opnemen met kidokvzw@gmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart sporthal De Plaon
Eksterstraat 100
2800 Mechelen
Van 10 augustus 2020 tot 14 augustus 2020
VakantieZapper
€ 110,0
www.mechelenkinderstad.be/vakantiezapper