u bent hier

Visitations II - 2021


Onder de noemer Visitations stelt Sound in Motion de kruisbestuivingen, gelijkenissen en/of verschillen tussen muzikanten uit verschillende windstreken centraal tijdens een korte residentie. Door de aanhoudende pandemie worden tijdens de eerste twee Visitations events van 2021 artiesten die in België resideren uitgenodigd en gesteund. Deze tweede editie van Visitations 2021 kwam tot stand in ... Lees meer »

Onder de noemer Visitations stelt Sound in Motion de kruisbestuivingen, gelijkenissen en/of verschillen tussen muzikanten uit verschillende windstreken centraal tijdens een korte residentie. Door de aanhoudende pandemie worden tijdens de eerste twee Visitations events van 2021 artiesten die in België resideren uitgenodigd en gesteund. Deze tweede editie van Visitations 2021 kwam tot stand in samenwerking met De Studio.
Voor de tweede Visitations editie van 2021 aanvaardden Ann Eysermans (bas, harp), Ananta Roosens (viool, trompet), Pak Yan Lau (elektro-akoestiek), Nicolas Chkifi (drum), Frans Van Isacker (klarinetten), Giovanni Di Domenico (piano) en Giotis Damianidis (guitar) de uitdaging om zich onder te dompelen in een muzikaal avontuur tijdens een driedaagse residentie in De Studio.
Exact een jaar geleden zou deze groep van Belgische muzikanten voor Visitations worden samengebracht in De Studio met Paal Nilssen-Love, Johan Berthling, Akira Sakata, Darin Gray en Chris Corsano. Door de pandemie moest dit event uiteraard worden afgelast. De afgelopen weken werd het ook steeds meer duidelijk dat het opnieuw niet haalbaar zou zijn om deze internationale line-up samen te brengen. Daarom focust Visitations nu verder op de getalenteerde groep van Belgische muzikanten en internationale muzikanten die in België resideren. De in Brussel residerende Griekse gitarist, bassist Giotis Damianidis (Don Kapot, Punk Kong) wordt toegevoegd aan de eerder geplande lokale Visitations line-up van Eysermans Roosens, Lau, Chkifi, Van Isacker en Di Domenico. In toevoeging aan de concerten peilt Guy Peters (Enola, JazzLab) naar de muzikale passie en motivatie van deze avontuurlijke muzikanten.
Met een gratis Visitations toegangscode – ga naar de ticketlink van deze pagina en voeg +1 toe – kan u online genieten van de reeks concerten en een interview live gecapteerd tijdens deze residentie in De Studio. Dit Visitations event zal online beschikbaar zijn op het vimeoplatfrom van De Studio van zaterdag 17 april tot en met zaterdag 24 april 2021. U kan de concerten en het interview zo vaak en zoveel bekijken als u zelf verkiest.
Dit event is gratis maar uw steun is meer dan welkom. U kan een vrije bijdrage toevoegen in het doneervak tijdens de ticket check out.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
Van za 17 april 2021 12:00 tot za 24 april 2021 23:00
De Studio
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com