u bent hier

vintage fotozoektocht op de kickbike


Ontdek de mooiste plekjes van Mechelen aan de hand van vragen en oude foto's met de 'kickbike'. Tijdens de hele tocht zal je verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Deze activiteit is dus ideaal als teambuilding, maar is zeker ook een relax uitstapje met de hele familie. We spreken steeds af in de Kruidtuin vlak aan cafe ViaVia, daar krijg je alle uitleg en materiaal dat je ... Lees meer »

Ontdek de mooiste plekjes van Mechelen aan de hand van vragen en oude foto's met de 'kickbike'. Tijdens de hele tocht zal je verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Deze activiteit is dus ideaal als teambuilding, maar is zeker ook een relax uitstapje met de hele familie.

We spreken steeds af in de Kruidtuin vlak aan cafe ViaVia, daar krijg je alle uitleg en materiaal dat je nodig hebt om de tocht tot een goed einde te brengen. Hier worden er ook verschillende groepen gemaakt.

Vind de juiste weg aan de hand van foto's. Tijdens de hele tocht zal je verschillende opdrachten uitvoeren en vragen beantwoorden. Deze activiteit is dus ideaal als teambuilding, maar is zeker ook een relax uitstapje met de hele familie.

Reservaties dienen tenminste een week op voorhand gedaan te worden. Auto's kunnen geparkeerd worden op de betaalparking van De Zandpoortvest, begin en eindpunt van de tocht zijn beiden in de Kruidtuin. De tocht duurt ongeveer drie tot vier uur. Indien gewenst kan er ook gepauzeerd worden op een terrasje op de grote markt.

Er is ook een kortere versie beschikbaar van ongeveer 2 uur. Deze kost 10 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mechelen - Historische binnenstad
Grote Markt 1
2800 Mechelen
10:00 tot 17:00 Di Van 10:00 tot 17:00 Wo Van 10:00 tot 17:00 Do Van 10:00 tot 17:00 Vr Van 10:00 tot 17:00 Za Van 10:00 tot 17:00 Zo Van 10:00 tot 17:00
Urban escape
€ 15,0
0477 79 93 53
info@urbanescape.be
www.urbanescape.be