u bent hier

Village games


In de ‘Village Games’ trekken gezinnen op avontuur in hun eigen buurt! Via de Messenger-chatbot Super Sam krijgen ze opdrachten toegestuurd: dingen zoeken of uitbeelden, gekke groepsfoto’s doorsturen, denkopdrachten met raadsels… Elk gezin neemt het bij dit actief opdrachtenspel op tegen andere gezinnen uit de gemeente. Je speelt het spel in en om je eigen kot. Het spel is gericht op gezinnen ... Lees meer »

In de ‘Village Games’ trekken gezinnen op avontuur in hun eigen buurt! Via de Messenger-chatbot Super Sam krijgen ze opdrachten toegestuurd: dingen zoeken of uitbeelden, gekke groepsfoto’s doorsturen, denkopdrachten met raadsels…

Elk gezin neemt het bij dit actief opdrachtenspel op tegen andere gezinnen uit de gemeente. Je speelt het spel in en om je eigen kot. Het spel is gericht op gezinnen met kinderen in de lagere school. Om te kunnen deelnemen heb je een tablet of smartphone met mobiele databundel en de app "Facebook Messenger" nodig. inschrijven via gezinsbond.kapellen@gmail.com met vermelding van lidnummer (indien van toepassing), namen en leeftijden van de deelnemers en e-mailadres (op dit e-mailadres krijg je de week voor 11 november de laatste instructies).

Toon kaart In en om je eigen kot
In en om je eigen kot
2950 Kapellen
woe 11/11/20 van 14:00 tot 17:00
Gezinsbond Kapellen
€ 5,0
gezinsbond.kapellen@gmail.com
036055502