u bent hier

Viering 125 jaar Landelijke Gilde Geel Stelen


Onze Stelense Landelijke Gilde heeft alle reden om te feesten. Op zondag 22 september wordt de 125ste verjaardag gevierd en daar gaan we een feestelijke dag van maken! Het is de bedoeling om, naaast alle Stelense Landelijke Gilde leden mét hun gezin, heel het dorp en alle geinteresseerden hierbij te betrekken. div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } ... Lees meer »

Onze Stelense Landelijke Gilde heeft alle reden om te feesten. Op zondag 22 september wordt de 125ste verjaardag gevierd en daar gaan we een feestelijke dag van maken! Het is de bedoeling om, naaast alle Stelense Landelijke Gilde leden mét hun gezin, heel het dorp en alle geinteresseerden hierbij te betrekken.

Onze Stelense Landelijke Gilde heeft alle reden om te feesten. Op zondag 22 september wordt de 125ste verjaardag gevierd en daar gaan we een feestelijke dag van maken!
Het is de bedoeling om, naaast alle Stelense Landelijke Gilde leden mét hun gezin, heel het dorp en alle geinteresseerden hierbij te betrekken.
Om 10.30 uur zal de nationale proost van de Landelijke Gilden een plechtige mis opdragen in onze Apolloniakerk en wordt de Stelense gildevlag gewijd, gevolgd door een academische zitting.
U zult na de plechtigheid kunnen genieten van een kleine receptie met een hapje en een drankje en in samenwerking met “kERF” laten we u kennismaken met het Stelens verleden.
Middagmaal (waarvoor u voor de goeie gang van zaken vooraf dient in te schrijven): spek met eieren of frikandellen met krieken en aangepast dessert op het Stelens pleintje.
Doorlopend streekproduktenmarkt, fotoreportage “Stelen vroeger en nu”, volksspelen, oud landbouwmateriaal, uitreiking prijzen kleurwedstrijd, optreden van onze Stelense toneelgroep “TSTAT” ... en nog veel meer!
Afsluiten doen we met de “DUKES” een spectaculaire muziekband en sfeermaker. Meer informatie in volgende editie van het parochieblad.
U bent uitgenodigd. Hou 22 september vrij!
KOM EN FEEST MET ONS MEE!

DIVERSE
Apolloniakerk en Stelens pleintje
STELEN 20
2440 Geel
zo 22/09/19 van 10:30 tot 22:00
Landelijke Gilde Geel-Stelen
louis.verachtert@telenet.be
014 86 77 15
geel-stelen.landelijkegilden.be